Jels Toonen

Bestuurslid

HRM / Verbinding bestuur – fractie – wethouders – achterban

Jels Toonen is geboren in 1987 en woont zijn hele leven al in Ledeacker. Hij woont daar samen met zijn vriendin Dianne en dochter Vieve (2021).

Als persoon voel ik me thuis in het mooie Land van Cuijk. In mijn vrije tijd wandel of mountainbike ik graag in het Land van Cuijk en combineer dit graag met het pakken van een terrasje. Ik krijg energie van bestuurswerk met lokale impact, op dit moment ben ik bestuurslid bij Dorpsvereniging ’t Leker.

Ik ben werkzaam als manager HR en bedrijfsvoering bij een bedrijf in Uden dat werkzaam is in de industriële automatisering, elektro- en kunststoftechniek.

De stap naar de politiek is voor mij nieuw, de interesse in de politiek niet. De fusie naar een nieuwe gemeente voelde voor mij als een mooi moment om in te stappen.

Binnen deze rol wil ik me graag inzetten voor het wonen, werken en recreëren in het land van Cuijk voor jong en oud. Mijn persoonlijke speerpunten zijn: sterke kernendemocratie, stimuleren van het verenigingsleven, ruimte voor ondernemerschap en bouwen naar behoefte van de inwoners.
Het land van Cuijk is een hele mooie regio die we samen nog mooier kunnen maken, hierbij moeten we niet weglopen voor de uitdagingen die op ons afkomen en zijn scherpe keuzes noodzakelijk.

#samenaandeslag!

06 - 43 40 16 78

[email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.