Robert van Hemmen | 33

Cuijk

Robert van Hemmen

Robert woont in Cuijk samen met zijn vrouw Ilse en hun 2 dochters Elin (10) en Suze (7). Hij werkt als zelfstandig marketingstrateeg en communicatieadviseur voor verschillende bedrijven en organisaties. Naast zijn werk is Robert actief als MR-lid op basisschool De Waai en is hij coach van een hockeyteam bij Civicum in Cuijk. Ook was hij de afgelopen jaren als commissielid betrokken bij de organisatie van de Kuukse Elfkroegetocht.

Als vader op het schoolplein, coach langs het hockeyveld en als ondernemer tussen de ondernemers sta ik midden in ons mooie Land van Cuijk. Hierdoor spreek ik mensen uit diverse groepen en krijg zo ook veel mee over wat er lokaal leeft. In mijn werk en in het verenigingsleven heb ik geleerd dat je door te luisteren, te verbinden en te innoveren samen veel kunt bereiken. Met deze achtergrond en visie ga ik binnen het CDA graag aan de slag voor een sterk Land van Cuijk!

In mijn vrije tijd loop ik regelmatig met mijn gezin een rondje bij de Kraaijenbergse plassen met onze hond Marley. Daarnaast sta ik geregeld op de tennisbaan bij TV Graaf Herman in Cuijk of rijd ik een rondje op mijn racefiets door onze regio. En als het uitkomt ga ik graag naar een wedstrijd van mijn club FC Groningen, naar een festival met vrienden of samen met mijn vrouw naar de schouwburg.

Kortom: een goei leven!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.