Gerben Van Voorden

wethouder

"Als ik over vier jaar door Hilversum loop, dan hoop ik te zien dat Hilversum gegroeid is zonder afbreuk te doen aan alles wat Hilversum zo uniek maakt als tuinstad. Voor Hilversummers, docenten en zorgpersoneel is er voldoende woonruimte gecreëerd. We fietsen dan over veilige wegen naar leuke winkels en mooie bedrijven en ik hoop dat dan nog meer Hilversummers naar elkaar omzien en zich inzetten om Hilversum nog mooier te maken.”

"Door acht jaar politiek leer je Hilversum in al z’n facetten kennen. Dat zorgt voor een brede basis." De afgelopen jaren heeft Gerben zich als raadslid vooral gericht op het zorg- en welzijnsbeleid, de energietransitie, het cultuurbeleid en het vrijwilligerswerkbeleid.

“Hilversum is een prachtig dorp, een tuinstad in het groen. Het gaat met veel mensen goed, maar er zijn ook inwoners die het minder hebben getroffen. Onze opdracht is om ons voor hen in te zetten”

"De uitgangspunten van het CDA zijn belangrijke bakens voor onze samenleving. Bij het CDA doet ieder mens er toe en ieder mens kan een bijdrage leveren; een mens komt pas tot z’n recht in relatie met anderen."

 

Nieuws

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.