Gert-Jan Bluijs

Lijsttrekker / Wethouder

Wie ben ik en wat doe ik beroepsmatig? 

Gert-Jan Bluijs, 62 jaar oud, met getrouwd 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Geboren en getogen in Zandvoort. Jarenlang (ruim 30 jaar) ondernemer in Grafimedia industrie geweest. Laatste 8 jaar met hart en ziel de functie van Wethouder in Zandvoort vervuld. o.a de volgende portefeuilles; Financiën, Zorg&welzijn, Werk&Inkomen, Volkshuisvesting, Cultuur en Projecten. 

Wat vind ik belangrijk/mooi aan Zandvoort?  

Relatief kleine gemeenschap en dorp omsloten door Zee en Duinen.  Elkaar kennen en zorgen voor elkaar vindt ik erg belangrijk. Het leven is te kort dus maak er iets moois van. 

Daarnaast is de combinatie van rust en dynamiek, meegaan met de eb en vloed het mooie van Zandvoort en dat doen met beide benen op de grond blijven. 

Wat heb ik ingebracht in mijn gemeente? Hoe heb ik ervoor gezorgd dat Zandvoort een betere plek is? 

Met mijn bestuurlijke ervaring en gedrevenheid om iets te willen realiseren, daadkracht tonen, heb ik bijdragen aan welzijn en ontwikkeling van ons dorp. Zie  o.a. ontwikkelingen rond Sociaal wijkteam en sociale basis, Cultuurnota en renovatie gebouw de Krocht en realisatie van diversen woningbouwprojecten. Niet onbelangrijk te vergeten mijn inzet om Zandvoort financieel gezond te houden en zogen van stabiel bestendig beleid op dit punt. “Zonder geld geen Zwitsers" 

Wat zou ik graag willen verbeteren de komende raadsperiode? Waarvoor wil ik mij gaan inzetten? Wat vind ik belangrijk? Wie wil ik ondersteunen?

Ik heb geen doelgroep, ik wil er zijn voor alle Zandvoorters waarbij, wonen, zorgen voor elkaar, iedereen in zijn eigen kracht zetten uitgangspunt zijn. 

  1. Woningbouwprojecten versneld realiseren. 

  1. Zandvoort financieel gezond houden. 

  1. Behoud wat we hebben opgebouwd rond zorg en welzijn. 

Wat zijn mijn hobby’s? 

Modelbouw bomschuiten en 17e zeilschepen, hardlopen, aardappelteler in Zandvoortse duinen, op vakantie gaan. 

Vragen?

Mail naar [email protected] 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.