06 november 2023

Kandidaat #20 Jenny Vermeer: Doe mee, samen is het leuker!

Ik ben geboren en getogen in het Westland, mijn wortels liggen in de tuinbouw. Mijn man en ik hebben drie kinderen waarvan twee nog thuiswonend. Samen hebben wij een bedrijf in pot- en perkplanten. 

Na jaren actief geweest te zijn in het vrijwilligerswerk binnen school, kerk, Vitis en voetbalvereniging FC ’s-Gravenzande ben ik met veel plezier sinds 2014 gemeenteraadslid waar ik zeer prettig samenwerk met onze fractie en wethouders maar ook met de andere politieke partijen. Immers, ‘alleen ga je sneller maar samen kom je verder’.

Doe mee! Vrijwilliger bij de voetbalvereniging, een bakkie met de buurvrouw: samen is het leuker.

Ik sta volledig achter het sociaal democratische verhaal van het CDA dat Henri Bontenbal met overtuiging uitdraagt: omzien naar elkaar, zij aan zij, waarbij wij uitgaan van vertrouwen en zoveel mogelijk samen optrekken voor een fatsoenlijk Nederland.

Geld dat we willen uitgeven moet wel eerst verdiend worden. Ik maak  me hard voor de meest innovatieve sector in Nederland, de tuinbouw, waar op het gebied van zaadveredeling, reductie van fossiel brandstofgebruik en gebruik van schone energie wordt ondersteund. Beschikbaarheid van schoon water wordt een nieuwe uitdaging.

Wist je dat...

  • Jenny niet goed tennist maar wel graag.
  • Jenny zichzelf niet omschrijft als bijzonder maar ze kent wel veel bijzondere mensen die zich inzetten voor een ander. Bijvoorbeeld Team Westland dat strijdt tegen kanker.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.