Word lid van het CDJA!

GV120905

Het CDJA is de jongerenorganisatie van het CDA. Het CDJA is al ruim 35 jaar een aanjager van het inhoudelijke debat binnen en buiten het CDA. Het CDJA staat bekend om haar functie als luis in de pels van het CDA en weet de moederpartij vaak te verrassen met een verfrissende blik en originele standpunten.

Naast de rol als aanjager van het inhoudelijke debat is het CDJA ook een organisatie waarbinnen je jezelf kunt ontwikkelen, veel kunt leren en veel nieuwe mensen kunt ontmoeten. Het CDJA organiseert, op verschillende niveaus, talloze bijeenkomsten, debatten, trainingen en inhoudelijke discussies.

In de provincie Groningen is een club met jonge, politiek-geïnteresseerde en vooral enthousiaste mensen actief, die in een relatief linkse provincie al jaren een sterk christendemocratisch geluid laat horen. De afdeling Groningen bestaat uit actieve studenten met verschillende achtergronden. Iedere maand bieden wij inhoudelijke, maar tegelijkertijd laagdrempelige activiteiten aan, zoals politieke cafés en werkbezoeken. Daarnaast komen we regelmatig samen om onder het genot van een borrel politieke zaken te bespreken.

Voor vragen zijn we op vele manieren te bereiken: via het secretariaat, de website, de sociale media en natuurlijk op de vele activiteiten die we organiseren. Kijk voor meer informatie op de website via onderstaande knoppen!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.