08 januari 2018

Het CDA Seniorennetwerk Breda bezoekt Surplus, vestiging St. Elisabeth

Op 8 februari bezoeken wij met het CDA Seniorennetwerk Breda de locatie van Surplus, locatie Elisabeth.

In het verleden hebben wij als Seniorennetwerk reeds informatiebijeenkomsten gehouden over o.a. de mogelijkheden om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen en over de regie over je eigen leven tot aan het eind.

Als vervolg op deze bijeenkomsten willen wij u deze keer meenemen naar de vestiging van Surplus, Elisabeth in de Leuvenaarstraat in Breda, waar u een informatieve bijeenkomst krijgt over de mogelijkheden van deze stichting. Zoals gebruikelijk is deze bijeenkomst naast alle leden( van alle leeftijden) van het CDA Breda, ook toegankelijk voor andere belangstellenden.

Surplus heeft meerdere vestigingen in de omgeving van Breda en Zevenbergen en werkt samen met andere instellingen op het gebied van wonen, zorgen en verblijven vanuit uw thuissituatie, maar ook voor tijdelijke of permanente bewoning in een van de vestigingen. Surplus  kan u  een verblijf met of zonder behandeling, het huren van een zelfstandige woning of een verblijf in het viersterrenzorghotel Merlinde bieden met revalidatie of dagbehandeling.

De medewerkers van Surplus geven u informatie over wijkverpleging, activiteitenaanbod in de omgeving van Breda en Zevenbergen, de verschillende woonvormen en over de WLZ regeling en vergoeding waarop u kunt rekenen.

Na de informatie wordt een rondleiding verzorgd, waardoor u kennis kunt maken met de locatie Leuvenaarstraat, hotel Merlinde en de faciliteiten. Aangezien de groep voor de rondleiding maximaal uit 30 personen kan bestaan, adviseren wij u snel in te schrijven voor het bezoek aan Surplus.

 Op 25 april, circa 14 uur hebben wij al een nieuwe activiteit ingepland. Wij bezoeken dan de Synagoge in Breda en worden geïnformeerd over de Joodse gebruiken en rondgeleid in het gebouw. Bij interesse plaats deze datum alvast in uw agenda. Verdere informatie volgt.  

Alle gegevens samengevat ivm bezoek aan Surplus, locatie Elisabeth:

Datum      : 8 februari 2018

Tijd          : 13.30 -maximaal 17 uur

Locatie     : Leuvenaarstraat 91, 4811VJ Breda

Parkeren  : betaald parkeren in de wijk of in de parkeergarage van Elisabeth, gratis parkeren bij winkelcentrum “De Lunet”

 

U kunt zich opgeven voor 8 februari via het mailadres:

[email protected]

Wij ontmoeten u graag op 8 februari en wensen u een gelukkig, voorspoedig en gezond 2018 toe.

 

Namens

Het Seniorennetwerk CDA Breda,

Monique van de Voorde

Ton Lamers

Marianne Machielsen

Costa Blommers

Huib Jansen

Theo Kloet

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.