Juist in een divers land als Nederland is het belangrijk dat iedere regio een sterke vertegen-woordiging heeft in Den Haag. Kamerleden die weten wat lokaal speelt, die geworteld zijn in verenigingen en samenleving. Dat Kamerlid wil ik zijn voor Limburg. Ik wil knokken tegen eenzaamheid en verhuftering en voor het behoud van goede zorg en voldoende woningen. 

Als wethouder in Beek mag ik iedere dag weer aan de slag om onze gemeente een stukje mooier te maken, samen met al onze inwoners. Daarbij vind ik het belangrijk om onrecht aan te pakken, en recht te doen aan mensen en gemeenschappen. Die drive breng ik mee in mijn campagne. Met jullie steun wil ik een voorkeurscampagne voeren om met een sterk mandaat naar Den Haag te gaan. 

Daarnaast ben ik ook pridekandidaat, omdat ik mezelf meeneem in alles wat ik doe, want een diverse samenleving, is een sterke samenleving.

Wist je dat...

  • Ralph zich als fervent carnavalist drie dagen in het jaar onherkenbaar probeert onder te dompelen in Limburgs grootste feest
  • Ralph heeft een zwak voor de paradijsvogels in onze samenleving, de mensen met een rafelrandje niet in de standaard mal passen.

Als Limburgse jongen wil ik met een stevig mandaat voor Limburg knokken in de Tweede Kamer

Bekijk onze andere kandidaten

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.