16 oktober 2019

Consulent Opleiding en Ontwikkeling gezocht

Het provinciaal bestuur van CDA Utrecht zoekt een Consulent Opleiding & Ontwikkeling.

Als Consulent ben je verantwoordelijk voor het (mede)organiseren van regionale (politieke) opleidingsactiviteiten, cursussen en trainingen. Je bent onderdeel van de Provinciale HRM-commissie en werkt nauw samen met het landelijke Steenkampinstituut. Voor deze werkzaamheden is een kleine onkostenvergoeding beschikbaar. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Harry Blume [ 06-30883834 of [email protected] ]. Solliciteren kan tot uiterlijk 15 november.

Taken:

●       het stimuleren en organiseren van regionale opleidingsactiviteiten, cursussen en trainingen in de provincie;

●       samenwerken met het landelijke CDA en het Steenkampinstituut voor wat betreft het aanbod en de ontwikkeling van CDA opleidingsactiviteiten;

●       het signaleren van opleidings- en ontwikkelingsbehoeften van leden en politici, door actief contact te onderhouden met CDA-afdelingen en –fracties.

Profiel:

Als consulent stem je in met de uitgangspunten van het CDA en ben je een betrokken lid van het CDA. Je beschikt over goede sociale en representatieve vaardigheden en bent een organisatietalent. Je weet leden te informeren over en te motiveren tot (politieke) opleidingsactiviteiten.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.