2e Bootcamp CDA Vrouwen: Investeren in jouw politieke / bestuurlijke carrière

Kopie van Provincie Utrecht

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei a.s. organiseren we namens CDA Vrouwen Provincie Utrecht wederom een Bootcamp. 24 Uur onderdompelen en tijd maken voor jouw politieke ambities en met elkaar in gesprek over hoe het is om vrouw in de politiek te zijn. Overeenkomsten, verschillen, kansen en uitdagingen passeren de revue in een prachtige setting met veel plezier en gezelligheid.

Het Bootcamp is geschikt voor  vrouwen uit verschillende fases in hun politieke carrière, zodat we van elkaar kunnen leren maar vooral ook dat we elkaar tot steun kunnen zijn. Hoe zorgen we er nu voor dat meer vrouwen actief worden én blijven in de politiek? Dat is het doel van deze bootcamp. Door de opzet en invulling van de bootcamp zorgen we ervoor dat vrouwen zich voldoende uitgerust voelen om ook een volgende stap in hun politieke carrière te zetten. 

Inmiddels is gebleken dat er na zo een bootcamp een speciale band ontstaat met de deelnemers, vrouwen waar je bij allerlei vragen terecht kunt en elkaar helpen met de volgende stappen. Naast de nodige inzichten en vaardigheden die je opdoet tijdens het Bootcamp echt de moeite waard dus! 

De Bootcamp vind plaats op een prachtige locatie in de provincie waar je heerlijk kunt ontspannen en inspannen. De bootcamp bestaat uit maximaal 20 deelnemers. Ze werken gedurende de bootcamp intensief samen. Op deze manier leren de deelnemers elkaar echt kennen. De gezamenlijke overnachting is ondersteunend aan dit proces. Ze zullen zich na deelname vertrouwd voelen bij elkaar. Dat maakt dat ze elkaar in de toekomst makkelijk kunnen vinden om te klankborden of als er behoefte is aan een sparringpartner.

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar, ga jij de uitdaging met ons aan?

Stuur voor meer informatie of om je aan te melden een mail naar  [email protected] Dan sturen wij je het programma gelijk toe. 

Hopelijk zien we je op 20 mei a.s.!

Simone Borgstede en Bianca Osinga

CDA Vrouwennetwerk

Hoe haal je het beste uit jezelf, hoe benut je je vrouwelijke kracht en hoe steun je elkaar? 

Als vrouw in de politiek zijn er best uitdagingen af en toe. Met veel enthousiasme heb je de handschoen opgepakt om aan de slag te gaan in de politiek maar hoe hou je je staande tussen al die haantjes. Wij vragen ons dat zelf ook regelmatig af. En juist daarom is het goed om buiten jouw politieke arena vrouwen te ontmoeten die dezelfde ervaringen hebben opgedaan. 

Van elkaar leren of gewoon ervaringen uitwisselen en horen hoe anderen daar mee om zijn gegaan. Dat is een van de belangrijkste voordelen van ons nieuwe vrouwennetwerk. Niks oubolligs, maar hands-on voor de politica van vandaag. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.