In de provincie Utrecht liggen vier waterschappen

Willem

Waterschap HDSR

Het waterschap Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden (HDSR) ligt nagenoeg in zijn geheel in de provincie Utrecht. HDSR regelt het lokale en regionale waterbeheer in Midden-Nederland. Ze zijn er voor veilige dijken, schoon oppervlaktewater en droge voeten. 

Het CDA heeft drie zetels. Bernard de Jong, Karin Sommer-de Vries en Ko Droogers vormen samen met duolid Paul Bakker een enthousiast team. Lees hier de kernthema's voor de komende verkiezingen van het CDA in HDSR. Volg ons ook op Instagram via @utrechtwaterschap.

Waterschap Vallei en Veluwe

Het waterschap Vallei en Veluwe ligt aan de oostkant van de provincie Utrecht. Het CDA heeft hierin drie zetels. Lees hier het verkiezingsprogramma voor CDA waterschap Vallei en Veluwe.

Waterschap Rivierenland

Het waterschap Rivierenland ligt aan de zuidkant van de provincie Utrecht. Het CDA heeft hierin vier zetels. Lees hier het verkiezingsprogramma voor CDA waterschap Rivierenland. 

Waterschap Amstel, Gooi en Vecht

Het waterschap Amstel, Gooi en Vecht ligt in het noordwesten van de provincie Utrecht. Het CDA heeft hierin twee zetels. Lees hier het verkiezingsprogramma voor CDA waterschap AGV. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.