Willem
26 oktober 2021

Vacature ondersteuning CDA-Statenfractie en provinciaal bestuur

De CDA-Statenfractie en het provinciale bestuur zijn op zoek naar iemand die hen tot begin maart in hun werkzaamheden kan ondersteunen ter vervanging van zwangerschapsverlof. Aantal uren in overleg.

Werkzaamheden

Als medewerker van zowel de fractie als het bestuur ben je de spin in het web van het CDA provincie Utrecht. Je ondersteunt fractie/bestuur bij de uitvoering van haar taken, zowel inhoudelijk als organisatorisch. Bijvoorbeeld bij het opstellen van schriftelijke vragen, moties en persberichten. Je zorgt voor de communicatie tussen fractie/bestuur en de gemeentelijke afdelingen in de provincie Utrecht, en het partijbureau. Je draagt zorg voor de organisatie en de verslaglegging van diverse vergaderingen en bijeenkomsten. Daarnaast zorg je voor de informatiestroom naar de leden van de provinciale afdeling via o.a. nieuwsbrieven, website en sociale media.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die graag dingen regelt en organiseert. Je bent flexibel in je tijd en ook ’s avonds beschikbaar. Op woensdag vinden de Staten- en fractievergaderingen plaats, op dinsdagavond de bestuursvergaderingen. Je kan goed uit de voeten met Microsoft Office, Dropbox en sociale media. Je bent geïnteresseerd in de provinciale politiek. En uiteraard sta je achter het CDA-gedachtegoed.

Meer weten of direct solliciteren?

Neem voor meer informatie over de werkzaamheden contact op met  

-        Chris Westerlaken voor de fractie, via [email protected]

-        Jacco van der Tak voor het bestuur, via [email protected]

Kopie van Provincie Utrecht

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.