Chantal Broekhuis

Bestuurslid Politiek

Aangenaam om kennis met u te maken! 

Ik ben Chantal Broekhuis, wethouder in de mooie gemeente Utrechtse Heuvelrug. “Het beste gevoel van de wereld is dat je van betekenis bent voor een ander”, is mijn levensmotto. Dat heeft mij bewogen om de politiek in te gaan. En dat is waarom ik met hart en ziel invulling geef aan het mooie ambt van wethouder. Hiervoor was actief in het afdelingsbestuur van de lokale CDA afdeling en de lokale politiek, achtereenvolgend als commissie- en gemeenteraadslid. Vanuit Christen democratisch perspectief lever ik zo mijn bijdrage aan de samenleving. 

Het provinciaal bestuur was op zoek naar iemand met passie voor het politieke debat, en een goed gevoel voor politieke verhoudingen. Dat hebben ze in mij gevonden. Ik ben door de tijd heen goed geworteld in het provinciale en landelijke politieke netwerk. Als wethouder met diverse regionale taken overzie ik de politieke ontwikkelingen die gaande zijn goed. Ik neem deel aan diverse netwerkoverleggen binnen het CDA en schakel graag met collega CDA-ers over politieke onderwerpen binnen de partij. En ja, ik krijg het warm als onze resolutie op het partijcongres wordt aangenomen :)

Word jij hier ook enthousiast van? Wil je ook politiek van betekenis zijn? Doe mee en sluit je aan op ons provinciale politieke netwerk! Aanmelden kan bij [email protected]

Tot snel en hartelijke groet, 

Chantal Broekhuis 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.