Ik ben een toegewijde bouwer, zowel in de praktijk als in visie. Als bouwkundig ingenieur heb ik geleerd hoe cruciaal het is om stevige fundamenten te leggen. Als raadslid in Schiedam besef ik dat dezelfde principes moeten gelden voor onze samenleving. Mijn noordpijl? Normen, waarden en fatsoen.

Ik zet me in voor een toekomst waarin diversiteit een levendige realiteit is, geen loze term. Een samenleving, met een sterke structuur, waarin iedereen een plek heeft, ongeacht achtergrond of situatie. Armoede beschouw ik niet alleen als een economisch vraagstuk, maar als een morele plicht om op te lossen.

Waarom kandidaat voor de Tweede Kamer? Omdat ik geloof in de noodzaak van een frisse wind, een stem die niet alleen luistert, maar écht begrijpt. Ik ben hier om te verbinden, te vernieuwen en nieuwe perspectieven te belichten. Samen, zij aan zij, blijven we bouwen aan een Nederland waar ieder mens telt.

Wist je dat...

  • Yusuf in zijn vrije tijd houdt van koken van verschillende wereldgerechten.
  • de bijzondere eigenschap van Yusuf is: nauwe banden met jongeren en diverse gemeenschappen. Ervaring en inzicht in hun behoeften en potentieel.

Bouwen aan een Nederland waar bestaansrecht en diversiteit elkaar versterken

Bekijk onze andere kandidaten

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.