Hallo allemaal! Mijn naam is Dani Bracke en ik voel me vereerd om mezelf aan jullie voor te stellen als  kandidaat voor de tweede kamer verkiezingen. Ik ben een echte Zeeuw(s-Vlaming) en wil mij inzetten voor onze prachtige gemeenschap en ben vastbesloten om mijn steentje bij te dragen aan een sterke en bloeiende toekomst voor ons allemaal.

Wat drijft mij? Het is mijn diepgewortelde passie om bij te dragen aan de maatschappij en positieve verandering te bewerkstelligen. Ik geloof dat politiek een middel is om de stem van de mensen te vertegenwoordigen en een omgeving te creëren waarin gezinnen zich thuis voelen en de leefbaarheid van regio's gewaarborgd wordt.

Met mijn ervaring op het gebied van politiek (gewerkt als commissiegriffier economie voor Provinciale Staten Zeeland) breng ik een uniek perspectief en expertise aan tafel. Ik ben  ervan overtuigd dat het verenigingsleven in de regio's van onschatbare waarde is. Verenigingen vormen de hoekstenen van onze samenleving, plaatsen waar jong en oud samenkomen. Daarom moeten we in onze regio's blijven investeren in verenigingen om de leefbaarheid te waarborgen en gezinnen een thuis te bieden.

Verder zet ik mij in voor de toekomst van onze jongeren. We moeten de band tussen jongeren de regio versterken, afgestudeerde jongeren helpen bij het vinden van hun eerste "echte" baan en zorgen voor betaalbare woningen voor starters binnen de regio. Zo behouden we talent en bouwen we aan een duurzame toekomst.

Een van zijn belangrijkste doelen is om een luisterend oor te zijn voor alle inwoners van de buitengebieden. Ik wil de stemmen horen, de zorgen begrijpen en de ideeën omarmen die uit de regio's komen. Samen kunnen we werken aan oplossingen en beleid ontwikkelen dat de gemeenschappen en gezinnen ten goede komt.

Bij CDA geloven we sterk in samenwerking en dialoog. Samen met mijn collega's binnen de partij en de inwoners wil ik bruggen bouwen en constructieve oplossingen vinden voor de uitdagingen waar we voor staan. We hebben allemaal een rol te spelen in het vormgeven van onze regio, waar gezinnen centraal staan, en ik nodig jullie uit om samen met mij te bouwen aan een betere toekomst.

Ik kijk ernaar uit om met jullie in gesprek te gaan, ideeën uit te wisselen en samen te werken aan een sterker Nederland waar gezinnen zich thuis voelen en de leefbaarheid hoog in het vaandel staat. 

Samen kunnen we de stem van de regio's vertegenwoordigen en werken aan een plek waar het goed leven is.

Wist je dat...

  • Dani het leukt vindt om muziek te maken in het genre poppunk
  • de meest bijzondere eigenschap van Dani zijn creativiteit is die hij koppelt aan complexe vraagstukken

Met een kompas van hoop, kunnen we elke zee bevaren

Bekijk onze andere kandidaten

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.