Mijn naam is Jantine Zwinkels en ik ben 33 jaar oud. Geboren en getogen in het Westland. Daarna ben ik, na een half jaar voor studie in Zuid-Afrika, gaan wonen in Rotterdam en vervolgens in Amsterdam. Inmiddels woon ik samen met mijn man in Utrecht. Sinds 2018 ben ik raadslid voor CDA Utrecht. In het dagelijks leven werk ik daarnaast bij Royal HaskoningDHV in een inhoudelijke én leidinggevende rol, op het gebied van duurzaamheid en mobiliteitshubs.

Tot een aantal jaren geleden heb ik op hoog niveau gehandbald, een belangrijk deel van mijn leven. De tijd die ik vroeger in handbal stak, besteed ik nu aan de politiek. Het CDA, waar ik nu ruim 10 jaar lid van ben, is een partij waar ik mij dagelijks voor inzet en die echt bij mij past. Kernwaarden zoals rentmeesterschap, solidariteit en gespreide verantwoordelijkheid zijn van groot belang voor de manier waarop we de samenleving inrichten en hoe we met elkaar omgaan. Graag help ik mee om de vertaling te maken naar concreet beleid.

Wist je dat...

  • de man van Jantine donorvader is van Rosa en Tobias, waar ik erg trots op ben. Samen met Kim & Jolien (de ouders) vormen wij een "modern family"!
  • Jantine altijd veel energie heeft! Dat maakt haar ook een harde werker die strijdbaar is, maar ook graag de samenwerking zoekt!

Duurzaamheid, bestaanszekerheid, wonen en aandacht voor de steden, daar wil ik mij voor inzetten!

Bekijk al onze kandidaten

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.