In mijn loopbaan heb ik binnen alle bestuurslagen (Europa, rijk, provincie en nu gemeente) bestuurlijke, politieke en ambtelijke werkervaring opgedaan en een groot netwerk opgebouwd. Hierdoor ervaar ik al jaren (bijna) dagelijks de doorwerking van Europees recht en beleid binnen rijk, provincie en gemeente en het belang van Europese besluitvorming. De grondslag voor Europa was destijds vrede en veiligheid. Deze thema's zijn weer actueler dan ooit. Europa heeft ons sindsdien veel gebracht, op het gebied van milieu, sociaal beleid, economie,  consumentenrechten en veel meer. 

Als lijstduwer laat ik mijn steun zien voor onze kandidaten en voor het CDA,  èn hoop ik natuurlijk dat kiezers mij hun vertrouwen en stem geven voor een sterke CDA-delegatie in Brussel.

Over mij
Ik ben een enthousiaste doorzetter, initiatiefrijk, heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een goed inlevingsvermogen. Het meest ben ik in m'n element als 'spin-in-het-web'. Ik ben positief ingesteld en denk het liefst in kansen en mogelijkheden. 

Blijf je verwonderen, zie in het gewone het bijzondere.

Paspoort Judith

  • 49 jaar geleden geboren in Deventer, opgegroeid in Twente en voor studie en vervolgens werk in alle windstreken van Nederland gewoond en gewerkt: Groningen,  Brussel,  Den Haag, Zwolle en nu in het prachtige Wijhe; aan de IJssel,  tussen de Hanzesteden Deventer en Zwolle in. 
  • Met veel plezier ben ik nu wethouder in de gemeente Olst-Wijhe. Als portefeuillehouder ben ik o.a. verantwoordelijk voor ouderenzorg, jeugdhulp, werk&inkomen, onderwijs,  vluchtelingenopvang en de Omgevingsvisie.

Wist je dat Judith...

  • met man en dochter op woonboerderij dichtbij de IJssel woont? Samen met een paar paarden, pony's, kippen en een poes.
  • om haar hoofd leeg te maken in haar vrije tijd graag bezig is in de tuin?
  • graag leest?
  • graag wandelt in de prachtige groene Sallandse omgeving?

Bekijk onze andere kandidaten

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.