Welkom op mijn pagina! Ik ben kandidaat Europarlementariër namens het CDA. Ik wil me in Europa graag inzetten voor een sterke economie, want dat is ook goed voor Nederland. 

Tijdens de campagne richt ik me onder meer op het CDA-verhaal voor (grote) steden en young professionals. Op 6 juni zijn de verkiezingen. Ik hoop je te ontmoeten tijdens de campagne!

Over mij
Ik ben geboren en getogen in Tilburg, Noord-Brabant. Ik kom uit een ondernemersgezin. Pap werkte in het familiebedrijf, mam begon in het onderwijs. 

Ik heb zelf ruim 12 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt, onder meer voor KLM (Parijs) en de Wereldbank (in Washington DC). Sinds 3 jaar werk ik in de financiële dienstverlening in Amsterdam.

Sinds een tijdje ben ik actief binnen het CDA. Zo schreef ik mee met het verkiezingsprogramma voor Europa. Ik steun het CDA-verhaal van harte: Europa moet weer op eigen benen staan. Voor onze veiligheid. Voor betaalbare energie. Voor een goede en duurzame economie, zodat we een goede boterham kunnen verdienen.

Stuur me gerust een mailtje, als je vragen of tips hebt over mijn campagne!

Voor een fatsoenlijk Nederland
Voor een waardevol Europa

Paspoort Robbert

  • Leeftijd: 36
  • Woonplaats: Amsterdam
  • Geboren te: Tilburg, Noord-Brabant

Wist je dat Robbert...

  • Heeft meegeschreven aan het CDA verkiezingsprogramma voor Europa!

Bekijk onze andere kandidaten

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.