Geboren en getogen in Naaldwijk, het Westland. Als zoon van een vrachtwagenchauffeur ging ik vaak als klein jongetje mee naar Frankrijk. Ik had daarom al snel door wat Europa heel concreet kan betekenen voor mensen. Met het vrije verkeer van goederen en personen, is er heel veel meer mogelijk in Nederland!

Over mij
Sinds 2022 mag ik gemeenteraadslid zijn in de gemeente Westland. Ik mag me daar inzetten voor voldoende volkshuisvesting voor mijn generatie en de oudere generatie, voor voldoende openbaar vervoer en sinds kort voor de jeugd- en ouderenzorg. Westland is de meest dichtbebouwde gemeente van Nederland. De uitdagingen om voldoende woningen, wegen, bedrijven, sport en recreatie te realiseren zijn groot. Dat betekent soms moeilijke keuzes maken, maar het is wel een mooie manier om je voor de samenleving en je omgeving in te zetten.

Voor mij staat het CDA voor een tolerante samenleving en menselijke waardigheid. Wanneer die in het geding komt, moeten wij in actie komen.

Kevins vier speerpunten

Economie
Een fatsoenlijk Europa zorgt voor een toekomstbestendige economie voor onze kinderen en investeert in belangrijke sectoren, zoals de glastuinbouw.

"Het Westland is in zijn geschiedenis de absolute koploper geworden als het gaat om kennis over de glastuinbouw. Dit is niet alleen van waarde voor onze regio, maar juist internationaal gezien moet Westland deze kennis kunnen uitdragen en hierin door Europa gesteund worden".

Veiligheid
Een fatsoenlijk Europa beschermt haar inwoners, haar kritische infrastructuur zoals energienetwerken en datakabels, en haar cultuur. Met de oplopende dreigingen op alle fronten zal Europa gezamenlijk moeten investeren om de EU veilig te houden voor al haar inwoners.

Jongeren
Een fatsoenlijk Europa zorgt dat de volgende generatie een goed toekomstperspectief heeft.

"Als een van de jongeren op de lijst en als voorzitter van het CDJA weet ik als geen ander het belang van de jeugd. Europa moet erin voorzien om deze doelgroep te stimuleren en perspectief te bieden, want zonder deze jeugd zijn we nergens."

Diversiteit
Een fatsoenlijk Europa zorgt dat iedereen in vrijheid kan leven en gelijke rechten heeft. Waar in Nederland iedereen volgens de grondwet gelijk is en de acceptatie van de LHTBIQ+ community groot is, is dit in andere Europese landen niet vanzelfsprekend. Een fatsoenlijk Europa staat garant voor deze rechten en zal dit actief handhaven.

Paspoort Kevin

  • Leeftijd: 24
  • Woonplaats: Naaldwijk, gemeente Westland
  • Studie: Politicologie (bachelor), bestuurskunde (master)
  •  CDA: gemeenteraadslid in Westland en landelijk voorzitter CDJA, CDA-jongeren

Wist je dat Kevin...

  • een tijdje als vrijwilliger heeft gewerkt binnen een project van de Maatschappelijke Diensttijd?
  • een tijdje in het voortgezet onderwijs heeft gewerkt als docent en onderwijsassistent?
  • dus een tijdje les heeft gegeven in wiskunde en natuur-/scheikunde?
  • van Franse chansons houdt?
  • een LP-collectie bij elkaar spaart?
  • eerst de "verkeerde studie" had gekozen en toen snel weer is gestopt (civiele techniek, TU Delft)?

Bekijk onze andere kandidaten

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.