Marc Nabuurs

Hallo, Ik ben Marc Nabuurs 61 jaar en woon al  weer 40 jaar in Ven-Zelderheide. Samen met mij vrouw Els hebben we 3 kinderen en ook nog 2 kleinkinderen ( en dat is genieten).
Mijn hele werkzaam leven ben ik actief in de agrarische sector, specialiteit varkenshouderij in Nederland en Spanje.
Mijn grote interesse gaat uit naar “het buitengebied”. Hier woon, werk, en geniet ik van alles wat er te zien is, mooie natuur in de breedste zin van het woord. De mooie akkervelden met tarwe, het Reichswald of in het buitenland ruwe terrein met olijfbomen. en de rijstvelden in Delta Ebre. Het liefst ga ik daar met mijn mountainbike doorheen. In de winter sta ik graag op de lange latten.
“Het buitengebied” , de mens en de politiek hebben daar veel invloed op daarom ben ik vele jaren actief CDA commissie lid geweest in de gemeente Gennep. De ervaringen die je daar op doet zijn van grote waarde voor je persoonlijke ontwikkeling, luisteren en openstaan voor andere meningen en ideeën. Je leert zo ook hoe de besluitvorming in elkaar zit, bepaalde zaken kunnen nu eenmaal vele jaren duren. “de politiek neemt de tijd”.
Het is die kennis die te pas komt bij mijn voorzitterschap van de Dorpsraad Ven-Zelderheide dit alweer voor 't 15de jaar. Samen met al onze werkgroepen proberen we er een goed en leefbaar woonklimaat van te maken.

Mijn lijfspreuk voor 't Ven is dan ook “SAMEN STERK”
Marc Nabuurs
Ven-Zelderheide

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.