Als dochter van een ondernemende agrariër ben ik groot geworden in een warm en altijd positief ingesteld gezin. Mijn ouders verkochten de boerderij op Texel en we verhuisden naar Leek. Weer terug naar de roots en dichterbij de familie. De positieve instelling, altijd denken in mogelijkheden, praatje klaarhebben, nieuwsgierigheid en oprechte interesse dank ik aan hen. Proberen iets te betekenen voor de vereniging, de kerk, de club. Aan iets beginnen en het ook afmaken.

De A van Appèl past dan ook goed bij mij. Als makelaar kom ik veel in contact met mensen en ondernemers. Ook in het meest privé van een mens en/of gezin.  Mijn netwerk is dan ook zeer uitgebreid en mijn leven wordt elke dag meer verrijkt door deze ontmoetingen en verhalen.

Over mij
Dagelijks leven ben ik ondernemer en heb ik een makelaarskantoor in het centrum van het dorp. Bestuurslid ben ik bij de makelaarsvereniging VBO. Aangesloten bij PKN Marum en daar help ik bij de Kindernevendienst. Onder het motto ‘ hoe ouder hoe gekker’ zoek ik steeds een leuke sportieve uitdaging, zoals ATB-en, triatlon, hardlopen, trailrunlopen, wandelen enz.

Denk in mogelijkheden, dan kom je verder. 
Geduld is de metgezel van de wijsheid.

Paspoort Reinette

  • Geboortejaar 1970.
  • Geboren op Texel, getogen in Leek en al jaren woonachtig in Marum.
  • Getrouwd en moeder van 3 kinderen. 

Wist je dat Reinette...

  • jarenlang actief is geweest bij een Showband?
  • sinds haar 40e steeds sportievere uitdagingen zoekt?

Bekijk onze andere kandidaten

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.