16 december 2020

Kandidaat voor de Tweede Kamer: Bart van den Brink

Beste cda'ers,

De afgelopen 14 jaar heb ik in Den Haag met ontzettend veel plezier en trots mogen meebouwen aan een sterk CDA voor een beter Nederland. Ik dacht mee over de koers van het CDA, adviseerde CDA Tweede Kamerleden en onze bewindspersonen en dronk beroepsmatig vele kopjes koffie met journalisten.

Tegelijkertijd ben ik een Amersfoorter in hart en nieren. Tot aan mijn 19e groeide ik hier op en rond mijn 30e kwam ik terug naar Amersfoort. Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde van de middelbare school en we hebben 3 kinderen in de leeftijd van 10-14 jaar.

Voor het CDA sta ik voor de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2021 op plek 22. Een hele bijzondere stap en een groot voorrecht. In het CDA zie ik terug wat van waarde is in het leven en wat nodig is voor de toekomst van Nederland: zorgen voor elkaar.

Mijn CDA staat voor een nieuw gezinsbeleid waarin kinderen gezond en veilig kunnen opgroeien. Voor jongeren die de ruimte krijgen om door te kunnen studeren zonder schulden en de zekerheid om hun eigen toekomst in te richten met het hebben van een woning en een vast contract. Voor een eerlijk antwoord op migratievraagstukken. Bij al die onderwerpen wil ik bijdragen aan haalbare oplossingen. Na al die jaren van advies achter de schermen, is nu het moment om naar voren te stappen. Niet voor mijzelf maar dienstbaar aan het CDA en aan de toekomst van Nederland.

De weg naar de verkiezingen in maart 2021 is een intensieve periode. Naast mijn dagelijks werk als politiek adviseur van Hugo de Jonge ben ik ook onderdeel van het landelijk campagneteam van het CDA. Daarin ben ik verantwoordelijk voor de contacten met de landelijke media. Daarnaast hoop ik samen met jullie als CDA'ers te bouwen aan mooie campagne. Mochten jullie hiervoor ideeën hebben of met mij in contact willen komen laat het me weten! Ik hoop jullie snel te ontmoeten.

Bart van den Brink
06-15038226
[email protected]

Website: https://www.cda.nl/bart-van-den-brink

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.