10 maart 2015

CDA Campagnebus in Deurne op 14 maart

De CDA bus tour is op zaterdag 14 maart te gast in de Peelregio.

Tijdens de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen pakt het CDA groots uit. Iedere zaterdag trekt het team van CDA Brabant de provincie in met hun campagne bus. Om op deze manier zoveel mogelijk Brabantse kiezers te bereiken. De laatste bus tour doet zaterdag 14 maart a.s. de Peelregio aan met onder meer een bezoek aan Helmond, Deurne en Someren.

In de bus bevindt zich een mix van allerlei CDA’ers waaronder Madeleine van Toorenburg (Tweede kamerlid), Lambert van Nistelrooij (Europarlementariër) en lijsttrekker Marianne van der Sloot. Daarnaast zijn ook de kandidaten voor de Peelregio Huseyin Bahar (Helmond, nr. 11) en Martie Jeuken (Someren, nr. 18) aanwezig. De waterschapskandidaten voor Aa en Maas Peter Ketelaars (Boekel), Ingeborg Verschuuren (Gemert-Bakel), Iwan Gijsbers (Deurne) en Jan Swinkels (Someren) completeren het gezelschap.

Het programma in de Peelregio voor zaterdag 14 maart a.s. is als volgt:

12.00 - 13.00 uur Aankomst in Helmond, canvassen in het centrum op de markt

13.30 - 14.00 uur Aankomst op de markt in Deurne en canvassen in het centrum

14.30 - 15.00 uur Ontvangst in de Kerkstraat te Someren en vervolgens canvassen (via de Postelstraat naar het Wilhelminaplein)

De campagnedag wordt na het bezoek aan Someren afgesloten op de Woenselse markt in Eindhoven.

De tour biedt de kiezer de kans kennis te maken met CDA’ers en omgekeerd; het biedt de CDA politici de kans nog meer geluiden uit de samenleving op te halen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.