07 november 2011

Thema avond: De jeugd van tegenwoordig!

Het CDA, afdeling Deurne, houdt op maandag 14 november 2011 een openbare thema-avond met de titel ‘De jeugd van tegenwoordig!’.

Je hoort het vaak, de opmerking ‘De jeugd van tegenwoordig!’. Maar wat bedoelen we dan daarmee, is het opvoeden en omgaan met de jeugd dan anders dan voorheen? Hoe ervaren we dit dan als ouders en wat is de rol van de overheid en (hulp)instanties bij ‘De jeugd van tegenwoordig’?

De jeugd heeft de toekomst, dus het CDA Deurne ziet dit als een belangrijk thema om hierover in gesprek te gaan. De thema avond vind plaats in Zalen van Bussel, St. Jozefstraat 77, in de St. Jozefparochie van Deurne.  De avond begint om 20.30 uur en iedereen is van harte welkom.

Het CDA heeft drie inleiders bereid gevonden om vanuit hun visie hier over te vertellen.

De heer Karel Klaassen, medewerker van Internaat Vreekwijk. Hij zal vanuit het perspectief van de jeugdhulpverlening zijn visie hierop geven. Jasper Ragetlie, wethouder van de gemeente Deurne met ‘jeugdzaken’ in zijn portefeuille, zal de rol van de overheid belichten. En tenslotte zal Ine Eijdems, directeur jeugdgezondheidszorg van de Zorgboog, vanuit haar focus dieper ingaan op dit onderwerp.

Na de inleidingen zullen de inleiders plaats nemen in een forum, waarna zij met de aanwezigen in discussie gaan over dit onderwerp onder leiding van Iwan Gijsbers. Wilt u mee praten over dit onderwerp dan bent u van harte welkom op deze avond.

Voorafgaand aan deze thema-avond om 19:30 uur vindt de algemene ledenvergadering van het CDA Deurne plaats.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.