Erik Kooyman

Fractieondersteuner, Nieuwkuijk

Uiteindelijk moet je het samen doen.

Erik Kooyman is getrouwd, vader van twee zonen en is woonachtig in Nieuwkuijk. Zijn werkachtergrond ligt in de werktuigbouwkunde, waar Erik op de afdeling R&D/engineering van een technisch bedrijf als IT-manager werkt

Sinds 2017 is Erik ook freelance fotograaf. Erik wil d.m.v. openheid en wederzijds vertrouwen zich met name voor de volgende aandachtsvelden inzetten: cyber security, duurzaamheid, ondernemen, zorg en wonen.

“Sinds 2022 ben ik actief binnen het CDA Heusden omdat ik me wil inzetten voor de gemeente. Bij het CDA gekomen vanwege de visie en uitgangspunten die mij aanspreken. Integriteit en transparantie, waar het CDA naar streeft, staat bij mij dus hoog in het vaandel. Met enthousiasme ga ik me inzetten voor het CDA in alle kernen van de gemeente Heusden, met oog voor de medemens en door veel luisteren naar elkaar. Want uiteindelijk moet je het gezamenlijk doen! In mijn vrije tijd fotografeer ik, fiets en wandel graag en ben een enthousiaste motorrijder, waaraan ik ook graag sleutel. Ik moet vaak aan een uitspraak denken van een beroemde fotografe: "Which of my photographs is my favorite? The one I'm going to take tomorrow."  Deze visie wil ik ook gebruiken in de gemeente politiek, bij het CDA Heusden.”

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.