Kandidatenlijst CDA Heusden

CDA Heusden is klaar voor de campagne

Op 29 januari is door de leden van CDA Heusden goedkeuring gegeven aan een mooie kandidatenlijst en aan een verkiezingsprogramma met als credo: “Zij aan zij in alle kernen”. De lijst, die 16 namen bevat, kenmerkt zich door de verschillende achtergronden van de kandidaten. Hiermee zoekt CDA Heusden de verbinding met zowel de kiezers als de politiek. In het bijzonder is CDA Heusden erg blij met de vrouwelijke kandidaten die vanwege hun kwaliteiten, ervaring en betrokkenheid de hoogste posities op de lijst innemen.

Vanwege haar cv met uitgebreide ervaring op bestuurlijk vlak en haar contacten op provinciaal, landelijk en Europees niveau, denkt CDA Heusden daarnaast met lijsttrekker Charlotte Bol een uitstekende kandidaat te hebben voor een functie als wethouder. Hiervoor doet CDA Heusden een beroep op alle kiezers die voor een eerlijk, transparant, sociaal en rechtvaardig bestuur zijn met aandacht voor de eigen identiteit en voorzieningen in alle kernen.

Voor het schrijven van het verkiezingsprogramma is vooral goed geluisterd naar maatschappelijke organisaties en verenigingen. Daardoor is het een echt Heusdens programma geworden, waarin de kernwaarden sociaal en rechtvaardig goed zijn te herkennen. CDA Heusden nodigt de kiezers graag uit om het programma en kandidatenlijst te bekijken op de website cdaheusden.nl. Hier vindt de kiezer ook een samenvatting in de vorm van speerpunten en standpunten per onderwerp uit het programma. Omdat CDA Heusden juist de verbinding zoekt worden de kiezers uitgenodigd hier vooral op te reageren.

CDA Heusden: Zij aan zij in alle kernen

Kandidatenlijst CDA Heusden 2022-2026

1.         Charlotte Bol, Heusden

2.         Maartje Schmiermann, Drunen

3.         Richard Tewes, Heusden

4.         Stephan Verhoeven, Heusden

5.         Maurice van Eeten, Drunen

6.         Isaac Adu-Opoku, Heusden

7.         Hans Luijben, Vlijmen

8.         Jasper de Jong, Drunen

9.         Erik Kooyman, Nieuwkuijk

10.       Frederik de Bruijne, Vlijmen

11.       Wim van den Berge, Vlijmen

12.       Reinder Berger, Drunen

13.       Jan Pijnenborg, Drunen

14.       Kees Janson, Heusden

15.       Frans de Jongh, Drunen

16.       Jo Nieuwkerk, Heusden

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.