Maurice van Eeten

Fractieondersteuner en bestuurslid, Drunen

Het CDA Heusden wil onze gemeente groen en vitaal houden want contact met de natuur zorgt voor meer geluk en vermindert stress en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen!

Maurice van Eeten, geboren in Waalwijk (1968), getogen in Drunen en na 28 jaar absentie sinds december 2019 weer terug in Drunen, getrouwd met Esther (uit Elshout) en trotse vader van twee dochters, Gillian en Camerin. Hij is werkzaam als senior notarieel medewerker onroerend goed bij Van Eeten Notarissen in 's-Hertogenbosch.

"Naast mijn werk ben ik tot mijn terugkeer in Drunen altijd (bestuurlijk) actief geweest bij eerst de tennisclub en later bij de handbalvereniging in Mill. Zoals mijn ouders vroeger jarenlang bestuurlijk actief waren bij HV Avanti in Drunen, waar ik toen zelf als speler en scheidsrechter actief was.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, tuinieren, wandelen, genieten van de natuur. Maar ik hou ook van muziek en ga graag iets ondernemen met de familie. Het CDA Heusden wil onze gemeente groen en vitaal houden want contact met de natuur zorgt voor meer geluk en vermindert stress en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen!

Ik draag het CDA een warm hart toe, omdat ik mij herken in de normen en waarden van de partij. Samen met ons sterke team kunnen wij mooie dingen realiseren in onze gemeente Heusden!"

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.