03 augustus 2022

Algemene ledenvergadering

Beste lezers,

Op onze algemene ledenvergadering van afgelopen vrijdag 29 juli hebben wij als bestuur, fractie en leden van het CDA Laarbeek op feestelijke wijze onze wethouder Tonny Meulensteen, raadslid en fractieleider Marcel van der Heijden en commissielid Jeroen Leenders bedankt voor hun inzet tijdens de afgelopen raadsperiode.

Als extra blijk van waardering had onze voorzitter Romana dos Ramos – Verstraeten een verrassing voor Tonny. Voor zijn grote inzet als wethouder in twee raadsperiodes en daaraan voorafgaand één periode als raadslid kreeg Tonny door Romana de zilveren CDA speld opgespeld en de bijbehorende oorkonde van verdienste overhandigd. Natuurlijk hoort daar ook een mooie bos bloemen bij voor zijn vrouw Leanda voor haar steun aan Tonny al deze jaren. Hierna heeft ook onze oud-voorzitter Jacques Kals al terugkijkend op hun samenwerking in de afgelopen jaren nog mooie woorden aan Tonny gericht.

Met ingang van de nieuwe raadsperiode bestaat de CDA Laarbeek fractie uit fractievoorzitter en raadslid Tanja van de Ven – Vogels en raadslid Albèr van der Aa. Onze burgercommissieleden zijn Marcel van der Heijden en Geert Welten voor het ruimtelijk domein. Janice Meulensteen en Geert-Jan van Rixtel behartigen samen het sociaal en algemeen domein.

Vragen of zaken die jullie willen voorleggen aan de fractie van het CDA Laarbeek kunnen jullie via onze website met ons delen.

Bestuur en fractie CDA Laarbeek wensen jullie een fijne vakantie

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.