Politieke partij CDA Laarbeek

Marc van Moorsel

Secretaris

 

woonplaats: Lieshout

Marc van Moorsel

Ik ben geboren en getogen in het mooie Lieshout. Hier woon ik nog steeds samen met mijn vrouw Sandra en onze studerende dochter.  

Ik heb bouwkunde gestudeerd aan de TU/e waar ik in 1992 ben afgestudeerd bij de vakgroep Uitvoeringstechniek. Bouwen is al van kinds af aan mijn passie en daarmee naast mijn baan ook een soort van hobby. Daarnaast doe ik aan Spinning en rijd ik graag een rondje op de racefiets of mountainbike met ons fietsclubje.

Na bijna 13 jaar bij ’s lands grootste bouwonderneming heb ik ruim 10 jaar geleden bewust de keuze gemaakt om naar een familiebedrijf, Hurks in Eindhoven, over te stappen. Hier werk ik als projectleider.

In de afgelopen jaren heb ik leiding gegeven aan meerdere projectteams. Samen met deze teams, gerenommeerde architectenbureaus, adviseurs, onderaannemers en leveranciers heb ik een uiteenlopend scala aan omvangrijke, complexe en aansprekende bouwprojecten mogen realiseren. Naast de processturing en –bewaking is het  vormen van een “echt team”, met per project steeds wisselende partijen, uiteindelijk een van de belangrijkste sleutels tot succes. Ik ben ervan overtuigd dat je met een goede samenwerking en door respect en aandacht voor elkaars bijdrage uiteindelijk zowel voor het project als voor alle betrokkenen het beste resultaat bereikt, ondanks de grote belangenverschillen.

Hierin zit voor mij een belangrijke parallel met het CDA. Het CDA verbindt vanuit haar kernwaarden. Door als een team samen te werken met maatschappelijke organisaties, ondernemers, burgers en andere partijen kan het CDA werken aan een goed en verantwoord, maar vooral ook breed gedragen en toekomstbestendig beleid voor ons mooie Laarbeek, waarin het voor iedereen prettig wonen, werken en ontspannen is en blijft.

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.