25 oktober 2021

'Wonen in Grave' door CDA Land van Cuijk - 2 november 2021

GRAVE - Op zoek naar een woning in Escharen, Gassel, Grave of Velp? Of geïnteresseerd in het thema wonen? In het kader van de themaweek Wonen in het Land van Cuijk verzorgt het CDA in het theater van de Generaal de Bonskazerne aan de Generaal de Bonsweg 1 in Velp op 2 november een bijeenkomst over wonen in Grave. Iedereen is daarbij welkom. Interessante sprekers laten verschillende thema's aan bod komen.

Grave staat niet stil. Er wordt op verschillende plekken gebouwd, maar de vraag is vooralsnog groter dan het aanbod, stelt het CDA Land van Cuijk. "Dit maakt dat niet iedereen aan een passende woning kan komen. Maar er zijn kansen en ontwikkelingen. Op 2 november laten wij zien waar wij denken dat er kansen liggen in Grave. Zorg dat je erbij bent en deel je wensen en gedachten. Het CDA inventariseert graag alle ideeën. Het vormt mede ons standpunt in de nieuwe gemeenteraad van het Land van Cuijk."

Aanwezige partijen
Tijdens de avond worden de aanwezigen welkom geheten in de historische theaterzaal van de Generaal de Bonskazerne. Stichting Boei presenteert de plannen voor de ontwikkeling van de kazerne. Daarnaast zal Anita Klomp van WOON Makelaars Grave de huidige woonmarktsituatie uiteenzetten en bespreken CDA-Tweede Kamerlid Inge van Dijk, CDA-lijsttrekker Bouke de Bruin en het Graafse CDA-kandidaatraadslid Ben Peters het thema wonen, ieder vanuit hun eigen perspectief.

Het programma start om 19:30 uur en duurt tot uiterlijk 22:00 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur. Je hoeft je niet aan te melden: let wel op je CoronaCheck. Kijk voor meer informatie op www.cdalandvancuijk.nl

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.