08 november 2019

Marjolein van Hoek nieuwe voorzitter CDA Oss.

Tijdens de algemene ledenvergadering van woensdag 6 november kozen de leden van het CDA in Oss Marjolein van Hoek tot nieuwe voorzitter van de partij. Interim-voorzitter Annemieke van de Ven neemt afscheid in verband met haar benoeming tot burgemeester van de gemeente Reusel - de Mierden.
Met unanieme instemming werd Marjolein van Hoek gekozen tot voorzitter. De afgelopen periode was zij reeds actief als secretaris van CDA Oss. In het dagelijks leven is Marjolein als financieel adviseur actief.

Haar keuze voor het CDA komt voort uit de overtuiging dat ze gelooft in het CDA als middenpartij. Niet wij of zij, maar zij aan zij. Het CDA Oss is een partij waar fijne mensen samenkomen. De leden van het CDA Oss bestaan uit een gemêleerde groep mensen van alle leeftijden. Deze leden maken het CDA Oss tot een partij waar niet zomaar populistische quotes worden geroepen, maar juist een degelijk bestuur wordt gevormd. Zowel in de raad als daarbuiten. Een goed bestuur, met energie en realisme, juist wat de stad Oss en haar kernen nodig hebben.

Deze lijn gaan we voortzetten. We hebben een sterke fractie, die we als bestuur op de beste manier willen ondersteunen.

Marjolein woont in Teeffelen, samen met haar man Marco en dochter Julia. Op dit moment is Marjolein actief als bestuurslid bij de Jeugdvereniging Lithoijen – Teeffelen, de vereniging voor de meisjes uit Lithoijen Teeffelen en Lith. En is ze bestuurslid bij Stichting Wijland 2040. Een stichting die als doel heeft om diversiteit in de samenleving te bevorderen.

Met haar rol als voorzitter van het CDA Oss wil ze bereiken dat het CDA Oss voor nog meer mensen bereikbaar en zichtbaar is. “Annemieke heeft ons het goede voorbeeld gegeven van enthousiasme en daadkracht. Deze lijn gaan we voortzetten. We hebben een sterke fractie, die we als bestuur op de beste manier willen ondersteunen.”

CDA Oss is een partij voor en met onze leden. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter onze adviezen en besluiten worden. Doe met ons mee! Meld je aan via: info@cda-oss.nl.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.