07 juni 2017

CDA leden investeren vooral in Kernenbeleid

Waarin wilt u investeren in Wijdemeren? Deze vraag, die wij eerder hebben gesteld aan de bezoekers van de 's-Gravelandse Veemarkt, hebben wij ook aan onze leden tijdens de ledenvergadering van 22 mei gesteld. Opnieuw deelden wij 180 fictieve euro's per persoon uit met het verzoek die te investeren in doelen die zij belangrijk vinden.

Veruit het meeste geld willen de leden investeren in een stevig kernenbeleid. Wat de toekomst van onze gemeente ook mag zijn, de eigen identiteit van onze dorpen moet behouden blijven. Investeren in nieuwbouw en de zorg volgden op de tweede en derde plaats. Naast deze top 3 werd door de leden geïnvesteerd in veiligheid, plantsoenen, werkgelegenheid, speel- en sportvoorzieningen en landbouw.

Het CDA Wijdemeren neemt al deze informatie mee als input voor het verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Samen met de verdere informatie die we nog gaan ophalen tijdens verschillende evenementen in Ankeveen, Nederhorst den Berg en Loosdrecht. Uiteraard houden we u op de hoogte van de verder uitkomsten.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.