14 juni 2020

CDA Wijdemeren organiseert digitale MKB-tour met Mona Keijzer

CDA Wijdemeren organiseert meeting met staatssecretaris Mona Keijzer voor MKB'ers

De coronacrisis betekent een moeilijke en volstrekt unieke situatie voor ons land en zeker ook voor gemeente. Met name onze ondernemers, waaronder onze midden- en klein bedrijven en familiebedrijven, worden hard geraakt en proberen vaak met moeite het hoofd boven water te houden. Op donderdag 25 juni - tussen 16:30 en 17:15 uur - gaat staatssecretaris van economische zaken Mona Keijzer daarom heel graag ‘digitaal’ met ondernemers uit Wijdemeren in gesprek. 

Aanmelden
Ga naar https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfSowWC9HVBrhJxjZxAfenFCZ6rwqMyuJrZheEdl-HzgRffeQ/viewform voor meer informatie en om je aan te melden voor de digitale Teams meeting. Voor vragen kunt u contact met opnemen Jan Verbruggen via 06 – 53 70 40 60. Er is een limiet dus meld je snel aan en stuur je meest prangende vraag aan Mona alvast in.

Samen uit de crisis
Heb je vragen over de door het kabinet genomen steunmaatregelen? Hoe gaat de anderhalve meter samenleving eruitzien? Wat betekent dat voor jouw onderneming? Kortom: hoe komen we hier samen uit? Dit en meer komt allemaal aan bod tijdens deze informele meeting waarbij ook CDA-Kamerleden Hilde Palland (MKB en familiebedrijven) en Mustafa Amhaouch (bedrijfslevenbeleid, MKB) zullen aanschuiven. Zien we je daar?

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.