Andrea Oosting-Klock

Fractievertegenwoordiger/ Campagneleider

Voor mij is de belangrijkste reden om raadslid te worden dat ik op een constructieve wijze met een kritische blik wil meedenken aan het beleid, de inrichting en uitstraling van de leefomgeving van onze mooie gemeente Harderwijk. Ik woon nu 9 jaar in Harderwijk en ik doe dit met heel veel plezier.

Ik voel affiniteit met de onderwerpen die ons allemaal raken, denk hierbij aan de leefomgeving van ons en onze kinderen. Hoe kunnen wij van Harderwijk een plek maken waarin wij veilig door het verkeer kunnen gaan, kunnen buiten spelen en sporten. Kinderen meer laten kennismaken met gezond eten door op scholen fruit en groenten aan te bieden.
Vrijwilligerswerk beter bekend maken en zo inrichten dat het aantrekkelijker en haalbaar wordt voor jeugd en jong volwassenen om hier actief in deel te nemen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar muziek te luisteren, concerten bij te wonen. Lekker eropuit gaan met mijn gezin, vrienden en familie. Een lekker wijntje of biertje kan ik echt van genieten en sporten is een passie, met name wielrennen en schaatsen! Ik hoop nog altijd op een Elfstedentocht!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.