Andrea Oosting-Klock

Fractievoorzitter

Sinds 2009 woon ik met veel plezier in het mooie Harderwijk. Ik woon hier samen met mijn man en drie kinderen. Ik werk sinds 2005 bij de Koninklijke Marechaussee en na veel operationele functies werk ik nu op het Ministerie als beleidsmedewerker.

Voor mij is de belangrijkste reden om raadslid te worden, dat ik op een constructieve wijze en met een kritische blik wil meedenken aan het beleid, de inrichting en uitstraling van onze gemeente. 

Ik voel affiniteit met de onderwerpen die ons allemaal raken, denk hierbij aan de leefomgeving van ons en onze kinderen. Hoe kunnen wij van Harderwijk een plek maken waarin wij veilig door het verkeer kunnen gaan, kunnen buitenspelen en sporten. Kinderen meer laten kennismaken met gezond eten door op scholen fruit en groenten aan te bieden. Voor ieder kind dezelfde kansen, ervoor zorgen dat ze niet buiten de groep vallen. Maar ook duurzaamheid,  hoe geven we Harderwijk door aan de volgende generatie. Ik geniet van het wandelen en fietsen in de natuur en dat wil ik graag doorgeven en die mooie natuur wil ik graag doorgeven aan onze volgende generatie.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar muziek te luisteren, naar concerten te gaan. O wat heb ik dat de afgelopen twee jaar gemist. Lekker eropuit gaan met mijn gezin, vrienden en familie. Een lekker wijntje of biertje kan ik echt van genieten en sporten is een passie, met name wielrennen en schaatsen! Ik hoop nog altijd op een Elfstedentocht!

Heb je vragen of wil je mij volgen op de socials? Dat kan, zie hieronder:

Insta: andrea_oostingklock
Facebook: andrea.oostingklock
LinkedIn: Andrea Oosting-Klock

Waar ik mij de komende jaren voor wil inzetten:
✔ Welzijn van alle kinderen in Harderwijk en Hierden
✔ Meer groen in Harderwijk en Hierden
✔ Veiligheid in Harderwijk en Hierden

Klik hier voor onze kernboodschappen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.