John Odinot

Bestuurslid

Ik ben John Odinot, geboren in Harderwijk. Ik ben opgegroeid in een open en warm gezin met mijn ouders en twee zussen. Na de middelbare school leerde ik Erna Neijmeijer kennen met wie ik getrouwd ben en twee zonen heb gekregen. Ons gezin, onze kerk en onze mooie gemeente zijn voor mij de belangrijkste plekken waardoor ik me hier thuis voel.

Erna en ik werken beiden in het onderwijs; zij als docent muziek en ik als directeur op een middelbare school in Kampen. We voelen ons beiden sterk betrokken bij jonge mensen.

Voor het levensgeluk van jongeren is het belangrijk dat ze opgroeien in een veilig gezin en dat de samenleving belangstelling voor hen heeft. Als we ons in elkaar verdiepen, ontstaat er vertrouwen en verbondenheid. Dit is belangrijk, want we moeten voor elkaar klaarstaan als het nodig is.

Het CDA is een christelijke middenpartij die rekening houdt met verschillen. Voor mij is het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in een partij en bereid is samen verantwoordelijkheid te dragen. Natuurlijk zijn er altijd verschillen, maar het is juist de uitdaging deze te overbruggen. We hebben de opdracht om de wereld zo mooi en samenhorig mogelijk door te geven aan de toekomstige generaties.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.