20 november 2017

Robert Tesselaar voert kandidatenlijst CDA Opmeer aan

Tijdens de drukbezochte ledenvergadering van maandag 13 november, die gehouden werd in het Kerkhuys te Spanbroek, is Robert Tesselaar (40) uit Opmeer unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.
Robert bedankte de leden voor hun vertrouwen; hij gaat zijn uiterste best doen en zich ten volle inzetten om de kar te trekken en de belangen van het CDA te behartigen. Aan zijn enthousiasme zal het niet liggen! Robert is momenteel raadslid voor het CDA in Opmeer en behartigt daarbij de portefeuille sociaal domein.  Tevens heeft hij zitting in de raadscommissie Samenlevingszaken.

Robert Tesselaar: “Ik voel mij vereerd en trots dat het CDA mij het vertrouwen heeft gegeven om de kar te gaan trekken. Het CDA is een partij die midden in de samenleving staat en die de rol van inwoners op waarde weet te schatten.”

“We hebben een mooi team; het is een mix van ervaring en nieuwe gezichten, diverse achtergronden en deskundigheid. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Opmeer de gemeente blijft waar je graag wilt wonen en ondernemen. En een plaats waar onze kinderen goed kunnen opgroeien en waar je oud wilt worden.”

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.