Stanley Bankras

raadslid

Stanley is in juni geinstalleerd als raadslid voor het CDA.
Stanley is 23 jaar en woonachtig in De Weere. Voorheen stond hier café De Drie Weeren. Dit was slechts voor een korte periode, aangezien hier tijdens zijn 5e levensjaar een mooi huis voor in de plaats is gekomen.

Stanley werkt als docent aardrijkskunde in het voortgezet onderwijs op het Huygens College in Heerhugowaard. Voordat hij docent is geworden heeft Stanley aan de HvA gestudeerd. Het onderwijs is voor hem zeer belangrijk, omdat het onder andere een stabiele basis moet vormen voor ieder kind. Het geeft kinderen mogelijkheden zichzelf te ontplooien.

Om het dorpsleven bruisend te houden is Stanley bestuurslid bij Jongerenvereniging Argos. Daarnaast voetbalt hij bij de dorpsvereniging DWB en hoort hij alle nieuwtjes aan in het lokale café ’t Centrum.

Waarom CDA

“Ik kies voor het CDA omdat de standpunten en belangen passen bij mijn normen en waarden. Hierdoor ben ik van mening dat het CDA kan bijdragen aan een gezonde en goed functionerende gemeenschap.

De komst van twee nieuwe IKC’s in de gemeente Opmeer vind ik dan ook een goed initiatief voor de gemeente Opmeer. Een IKC zorgt ervoor dat er voorzieningen en diensten worden aangeboden, waarbij ontwikkelkansen en verbinding centraal staan.”

 

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.