Ik ben René Segers-Hoogendoorn (43). Mijn wortels liggen in Zuid-Limburg en ik woon nu ruim 20 jaar in Rotterdam. Ik ben getrouwd met Marit en we hebben vier kinderen (Julia, Anna, Jonathan en Nova).

Ik sta voor een politiek die op de toekomst gericht is. We moeten zorgen voor een economie die de wereld beter maakt in plaats van de portemonnee verder vult en voor een samenleving die gebouwd is op hechte gemeenschappen van mensen in plaats van op markt of overheid. Onze manier van leven moet daarop gericht zijn, anders kunnen we de aardbol waarop we leven niet meer fatsoenlijk overdragen aan toekomstige generaties.

De Tweede Kamer is de machinekamer van onze landelijke politiek en dus wil ik daar het verschil maken. Mijn politieke stijl is met een christendemocratisch kompas snoeihard op de inhoud maar altijd op zoek naar samenwerking om te komen tot politiek die écht verschil maakt.

Wist je dat...

  • René seizoenskaarthouder van Feyenoord is en van duursporten (met de marathon van Rotterdam als hoogtepunt) houdt
  • René ruim 20 jaar in Rotterdam woont en is opgegroeid in Zuid-Limburg. Hij kent stad en land en is dus #VoorHeelNederland

We moeten samen zorgen voor de wereld van morgen en de politiek moet daarvoor de weg banen

Welk thema is voor jou belangrijk deze verkiezingen?

Bekijk onze andere kandidaten

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.