03 mei 2024

Politiek café Lansingerland in Europa

Gisteravond was een enorm geslaagde en leerzame avond tijdens ons politiek café bij het prachtige bedrijf Koppert! We kwamen samen om te praten over onder andere de toekomst van de tuinbouw in Europa, en wat een inspirerende discussie was het!

Koppert staat bekend om hun duurzame oplossingen voor gewasbescherming en natuurlijke bestuiving, en het was geweldig om te horen hoe zij bijdragen aan een groenere toekomst.

Ingeborg ter Laak, de nummer twee op de CDA kieslijst voor de Europese verkiezingen, deelde haar inzichten samen met Paul Koppert. Van Europese bureaucratie tot voedselzekerheid en veranderingen in het politieke bestel, we hebben het allemaal interactief besproken met het publiek.

Bovendien was er de kans om vragen te stellen aan Jan-Willem van den Beukel, de fractievoorzitter van het CDA-Lansingerland, over het lokale beleid.

Voor het volgende politieke café zijn we benieuwd naar jouw mening: welk onderwerp(en) zou volgens jou op de agenda moeten staan bij een volgend politiek café? Laat het ons weten door het sturen van een mail naar [email protected]

We kijken ernaar uit om spoedig weer samen te komen en meer te leren over wat er speelt in onze gemeenschap.
 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.