Gert-Jan van den Bogerd

Kandidaat nr. 9

Gert-Jan van den Bogerd:

In het verleden beziggehouden met:

Bestemmingsplannen en ruimtelijke ontwikkelingen Bergschenhoek;

Milieu incl. riolering;

Luchtverkeer en Luchthaven RTHA;

Parkeren en parkeervoorzieningen.

 

De persoon

Mijn naam is Gert-Jan van den Bogerd en ik stel mij beschikbaar als volksvertegenwoordiger voor Lansingerland namens het CDA. Ik ben 44 jaar, getrouwd en heb twee kinderen die naar de middelbare school gaan. Sinds mijn geboorte woon en werk ik met veel plezier in Bergschenhoek.

Na vele jaren als ondernemer in de transport en logistiek sector werkzaam te zijn geweest wil ik mij nu richten op het besturen van de gemeente. Dit wil ik doen voor alle inwoners, bedrijven en organisaties in Lansingerland. Ik wil midden in de gemeente staan en luisteren naar de bewoners. Ik wil horen wat hen bezig houdt en het gesprek van de straat in de gemeenteraad laten horen.

Dit doe ik namens het CDA omdat wij geloven in een samenleving die sterk is van zichzelf. Wij geloven dat de verantwoordelijkheid eerst bij de samenleving gelegd moet worden en daarna pas bij de overheid. Maatschappelijke organisaties kunnen vaak beter het probleem aanpakken dan de overheid. Bijvoorbeeld het gebrek aan beweging bij kinderen. De politiek moet dit niet willen oplossen via verplichting tot extra lichamelijke beweging op scholen, maar ze kan juist wijzen op de rol van sportverenigingen en de verantwoordelijkheid van ouders.

Ik hoop u in de komende jaren te ontmoeten, ergens in Lansingerland, en van u te horen welke zaken bij u maatschappelijke onrust veroorzaken. Want ik wil dat uw stem gehoord wordt in de gemeente en u kunt daarvoor bij mij terecht!

 

Gert-Jan van den Bogerd. 

 

Gert-Jan van den Bogerd 52 jaar werkzaam bij de brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland (TLN)

Eerder was ik actief voor het CDA in de periode 2014-2018 in de gemeenteraad en maatschappelijk actief was ik als Ouderling-kerkrentmeester van de Protestantse Gemeente in Bergschenhoek.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.