26 april 2018

Zilveren CDA speld voor fractiesecretaris Taeke Halma.

Afgelopen maandagavond zijn, op de Algemene Ledenvergadering van het CDA, een aantal mensen bedankt voor het vele werk dat ze in de afgelopen raadsperiode 2014-2018 namens het CDA voor de gemeente Lansingerland hebben gedaan.

 De vertrokken raadsleden en duo-raadsleden kregen uit handen van voorzitter Rob Remmerswaal een presentje uitgereikt. Daarnaast werd er ook officieel aandacht besteed aan het vertrek van Dave Bergwerff, als bestuurslid, omdat hij inmiddels raadslid is.

 Taeke Halma werd tegen het einde van de Ledenvergadering onderscheiden met de Zilveren CDA speld. Dit kwam voor hem als een grote verrassing. Trouw lid, eerst van de ARP, en later van het CDA.

Hij werd met name geprezen voor het werk wat hij heeft gedaan als raadslid (voor de samenvoeging) en als duo raadslid in de gemeente. Veel werk deed hij op vrijwillige basis zoals het fractiesecretariaat.

Daarnaast werd hij geprezen voor zijn punctualiteit, de hoge kwaliteit van zijn stukken en het feit dat hij altijd rustig zijn gang gaat.

 Halma blijft aan het CDA verbonden als fractiesecretaris, waar zowel bestuur als fractie heel erg blij mee zijn.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.