Functie Raadslid
Woordvoerder Omgevingswet | Ruimtelijke ordening | Grondbeleid en exploitatie | Beljaart (afronding energie-aanpassing) | Ouderenbeleid
Werkgroep Werkgroep Omgevingswet
Kern- / wijkvertegenwoordiger Beljaart
Raadslid vanaf 30-03-2022
Nevenfunctie(s) Supply chain management functie | Bestuurder stichting Yogamaatjes |  Lid ouderbetrokkenheid Anspachschool (onbezoldigd)
Contactgegevens m.diepstra@cdadongen.nl 

Marjolijn, 37 jaar, is getrouwd en moeder van twee kinderen. Samen wonen zij in de Biezen. Naast haar werkzaamheden en de politiek is ze bezig om een kinderyoga programma op te zetten. Voor Marjolijn is in oplossingen denken dé manier om politiek te bedrijven; een halfvol glas.

Let's connect:


Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Marjolijn Diepstra. Ik ben getrouwd en moeder van twee dochters, van 2 en 5. In het dagelijks leven werk ik 16 uur op een afdeling supply chain management. Sinds een jaar houdt ik mij bezig met het opzetten van een stichting die kinderyoga aanbiedt. Ik ben een familiair persoon en houdt ervan om familie en vrienden bij elkaar te brengen. Ik heb een voorliefde voor dans, creativiteit en theater.

Waarom wil je gemeenteraadslid worden?

Ik wil mijn kennis en vaardigheden inzetten voor de mensen in de gemeente Dongen. Ik wil rust, ruimte en tijd creëren, zodat er verdieping en ontwikkeling ontstaat die op de lange termijn ten goede komt aan alle inwoners van de gemeente.

Waar ga jij je voor inzetten? En hoe ga je dat doen?

Ik zet mij in voor de raad, de gezinnen met jonge kinderen, de jeugd, de jongeren, de zorg en het onderwijs. Dat doe ik door middel van gesprekken aangaan. Signalen opvangen. Luisteren naar een ieder. Iedereen in zijn kracht zetten.

Nieuws

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.