19 augustus 2017

CDA Woerden op Historische Kaasmarkt 2017

Het CDA Woerden geeft acte de présence op de Historische Kaasmarkt 2017.

De fractie van het CDA Woerden zal op zaterdag 19 augustus 2017 aanwezig zijn op de Historische Kaasmarkt in Woerden. Als blijk van waardering voor de vele uren vrijwilligerswerk door de organisatie van de Zomer Kaasmarkten, waar de Historische Kaasmarkt de afsluiter van is, zal een deel van de CDA fractie in stijl gekleed acte de présence geven.

De Zomer Kaasmarkten zijn in korte tijd uitgegroeid tot een evenement waar toeristen uit binnen- èn buitenland voor naar Woerden komen. De Kaasmarkten zouden niet kunnen bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers die de afgelopen jaren talloze uren hebben geïnvesteerd om de Kaasmarkt te maken tot wat het nu is. Het CDA heeft veel waardering voor deze vrijwilligers die met de Kaasmarkt de gemeente Woerden internationaal op de kaart zetten.

CDA-raadslid en boerin Toos van Soest: “Het CDA is al van oudsher betrokken bij de agrarische sector en ik vind het fantastisch dat Woerden juist met iets agrarisch internationale bekendheid verwerft”. Samen met CDA fractie-assistent John Boere, die ook geboren en getogen is in de agrarische sector, zal ze in historische kledij gestoken op de Kaasmarkt verschijnen. Van Soest: “Dat is voor ons geen verkleedpartij, maar een eerbetoon aan onze voorouders die hard werkten op hun boerderijen en wekelijks hun zelfgemaakte kazen naar de Kaasmarkt in Woerden brachten”.

De mensen van het CDA Woerden zullen vanaf 10.30 uur op het Kerkplein zijn en ‘Groeten uit Woerden’ kaarten uitdelen aan bezoekers van de Kaasmarkt.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.