21 mei 2018

Triathlon Woerden weer een groot succes

TRIATHLON WOERDEN 2018 EEN GROOT SUCCES

Aan sport doen of bewegen is goed voor een mens. Bewegen geeft energie, je kunt er beter door nadenken, je gaat er beter van uitzien en sporten is goed voor het opdoen van sociale contacten. Allemaal redenen waarom het CDA Woerden het onderwerp sport altijd prominent in haar verkiezingsprogramma opneemt.

Om te laten zien hoe belangrijk zij sport in Woerden écht vinden hebben verschillende CDA-fractieleden zich in hun sportiefste outfits gehesen, om de afgelopen Tweede Pinksterdag als trio deel te nemen aan de 34-ste Triatlon van Woerden. Arjen Draisma nam het 1 kilometer zwemgedeelte op zich, Marco Hollemans stapte op de fiets voor een tocht van 40 kilometer en Toos van Soest zag kans om bij 25 graden Celsius 10 kilometer hard te lopen door de binnenstad van Woerden. Samen met honderden andere atleten wisten zij de finish te bereiken en kijken zij terug op een zeer geslaagd evenement.

Een speciaal woord van dank gaat, wat de CDA fractie betreft, uit naar de organisatie en alle vrijwilligers (zo’n 200 mensen !!) die zich belangeloos inzetten voor de Triathlon van Woerden. Zonder hen had de Triathlon nooit het geweldige evenement kunnen worden wat het Tweede Pinksterdag was.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.