Arjan Noorthoek

Nr. 7, Wethouder

Ik ben een geboren en getogen Woerdenaar. Geboren op Rietveld, daarna gewoond in het Schilderskwartier, woon ik nu met mijn vrouw Marian in Molenvliet. Voor mijn wethouderschap was ik werkzaam op het Kalsbeek College en in mijn vrije tijd bestuurder van een voetbalclub. In mijn vrije tijd fiets ik graag, heb ik de sport padel leren kennen en kijk ik graag naar een leuke pot voetbal.

Ik ben verkiesbaar voor het CDA Woerden omdat...

Het CDA ondersteunt de mooie dingen die in onze samenleving ontstaan. De verenigingen en vele vrijwilligers in Woerden worden gewaardeerd. Ondernemers krijgen ruimte om te ondernemen. Zij zijn zo belangrijk voor de werkgelegenheid maar zijn ook het smeermiddel dat Woerden Woerden maakt. 

Ik zet mij in voor...

Als wethouder heb ik mij ingezet voor vele mooie dingen in Woerden. Daar wil ik graag een vervolg aan geven. Dat is van jeugd die in veiligheid moet kunnen opgroeien, verkeersveiligheid met de fietser en voetganger centraal, ruimte bieden aan ondernemers, een gezond sportbeleid, recreatieve mogelijkheden in en rond Woerden voor de Woerdenaren en de mensen die Woerden nog moeten ontdekken, en zeker niet op de laatste plaats verder gaan met het bouwen van woningen voor alle doelgroepen maar met name de starters. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.