Arjen Draisma

Nr. 29

Ik ben Arjen Draisma, 58 jaar. Ik woon met veel plezier op de Nieuwendijk. De afgelopen acht jaar heb ik mij als raadslid ingezet voor het weer op orde brengen van de financiën, voor een goede ruimtelijke ordening, het vrijwilligerswerk, waterrecreatie en voor het op de kaart zetten van Woerden en het Groene Hart. Ik werk ruim dertig jaar bij de gemeente Rotterdam en ik ben daarnaast actief voor verenigingen en inwoners van Woerden. In mijn vrije tijd vaar, bridge en zwem ik graag. Op zaterdagavond fluit ik waterpolowedstrijden. Ook kan je me regelmatig zien hardlopen in het mooie open landschap van Woerden.

Ik ben verkiesbaar voor het CDA Woerden omdat...

Na acht jaar raadslidmaatschap draag ik het stokje over. Op deze plek steun ik de geweldige kandidaten bovenaan de CDA-lijst. Inwoners, vrijwilligers, verenigingen die in de knel komen of dreigen te vast raken kunnen mij altijd aanspreken, bellen of mailen. Ik help hen dan verder in de goede richting.

Ik zet me in voor...

Woerden wordt gedragen door heel veel actieve inwoners die zich inzetten voor hun gezin, ouders, buurt, school, vereniging of bedrijf. Dat is de kracht van Woerden. Ik sta voor een politiek die inwoners opzoekt, verbindt en openstaat voor een zorgvuldige afweging van belangen. Ik ben voor een bestuur dat vooruit kijkt, waarde hecht aan het samen met inwoners aanpakken van de problemen van vandaag, zoals de woningnood, de eenzaamheid de buitenruimte en het klimaat.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.