Gesinus Huistra

Nr. 17

Mijn naam is Gesinus Huistra (49 jaar) en ik woon samen met mijn gezin in Woerden. Samen met mijn vrouw Ciska ben ik 16 jaar geleden in Snel en Polanen neergestreken. Nu inmiddels drie kinderen (15, 13 en 11 jaar) verder wonen we nog steeds met veel plezier in het Groene Hart. Ik ben werkzaam in de sport- en evenementensector. Voor het Handbal en Korfbal Verbond organiseer ik alle evenementen. Verder ben ik verantwoordelijk voor de topcompetities binnen deze twee sporten. Naast werken in de sport hou ik zelf ook van sporten. Ik sta regelmatig met mijn teamgenoten op de padelbaan in Woerden (Cromwijck). Verder ben ik zeer betrokken bij de sporten van mijn dochter (Fleur) en zoons (Teun en Ties). Tot vorig jaar zat ik in het bestuur van gymnastiek en turnvereniging Mobilee. Tevens ben ik al jarenlang actief als coach langs de lijn bij het hockeyteams (MHCW) van mijn kinderen. Naast mijn leven in "de sport" hou ik ervan om in mijn vrije tijd, samen met mijn hond, een rondje te lopen rond de Cattenbroeker Plas. Verder probeer ik 1 keer per jaar op de ski's te staan met mijn gezin.

Ik ben verkiesbaar voor het CDA Woerden omdat...

Ik ben verkiesbaar voor het CDA omdat ik graag een positieve bijdrage wil leveren om van Woerden een gezonde en leefbare stad te maken.

Ik zet me in voor...

Ik zet me in voor een bruisend en dynamisch Woerden. Ik vind het belangrijk dat de gemeente Woerden mogelijkheden biedt aan al haar burgers om te bewegen en te sporten. Dit geld vooral voor de jongste jeugd en tieners binnen onze gemeente. Ik ben er van overtuigd dat bewegen en sporten een positieve invloed heeft op diverse vlakken binnen onze woonomgeving. Door dat op jonge leeftijd aan te bieden en te stimuleren kunnen we onze gemeenschap veilig, bruisend en vitaal houden. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.