Ilse de Kruijf

Nr. 27

Ik ben Ilse de Kruijf, 33 jaar en met veel trots sta ik op nummer 27 van de kandidatenlijst van het CDA Woerden. Samen met Bertjan en onze twee kinderen woon ik in Snel & Polanen.

Ik ben verkiesbaar voor het CDA Woerden omdat...

Woerden is niet alleen de meest gemiddelde gemeente van Nederland, maar ook de meest bijzondere gemeente van Nederland! Woerden verbindt stad en platteland met het beste van beide. Woerden is een gemeente waar mensen, jong en oud, voor elkaar klaarstaan en omzien naar elkaar. Ik vind het heel belangrijk dat de lokale politiek alles doet om dat te versterken. Deze belangrijke waarden zijn onlosmakelijk verbonden met het CDA Woerden!

Ik zet mij in voor...

De afgelopen jaren heeft het CDA Woerden een belangrijke bijdrage geleverd in het verder ontwikkelen van de gemeente. Er zijn belangrijke knopen doorgehakt op het gebied van woningbouw, verkeersdoorstroming en de energietransitie. Op deze gebieden is nog veel belangrijk werk te verzetten. Ook heeft het CDA Woerden een belangrijke bijdrage geleverd aan een stabieler bestuur van de gemeente en dat was en is hard nodig. Inwoners moeten kunnen vertrouwen op de politiek. Als echte CDA’er zou ik graag zien dat er nu ook meer ruimte komt voor het eigen initiatief van burgers. Veel mooie initiatieven van inwoners, alleen of samen, stranden nu omdat het lastig is om aan alle regels van de gemeente te voldoen. En dat is zonde, want deze initiatieven hebben we hard nodig om als gemeente verdere stappen te zetten, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid of verbinding in de Woerdense sanenleving. Ik zet me graag in voor een gemeente die meedenkt met goede plannen en initiatieven!

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.