Job van Meijeren

Nr. 1

Met mijn vrouw Rosemarijn en onze drie kinderen wonen wij in Zegveld. Ik ben 31 jaar oud en werkzaam voor een ondernemer die gemeenten helpt beter bestuur, goede participatie en een gezonde democratie te maken. Ik ben afgestudeerd als bestuurskundige aan de Erasmus Universiteit.

Ik ben verkiesbaar voor het CDA Woerden omdat...

Er zijn veel redenen om niet politiek actief te zijn. Het kost tijd en vrienden en er is een heleboel polarisatie. Maar het bestuur van onze gemeente is veel te belangrijk om alleen maar over te mopperen. Daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen aan onze lokale democratie en concreet dingen verbeteren. Ik ben acht jaar als raadslid actief in Woerden en heb met ingezet voor woningbouw, oplossen van verkeersproblemen, een gezond huishoudboekje en het tegengaan van eenzaamheid. De laatste jaren ben ik mij ook actief gaan bezighouden met de transitie van energie, zodat onze aarde en onze gemeente ook voor onze kinderen toekomst heeft. 

Dat wil ik heel graag blijven doen en vanuit die opgaven goed bestuur in Woerden ook dienen en mogelijk maken.

Hier zet ik me voor in...

Het allerbelangrijkste vind ik dat politici als volksvertegenwoordiger ook echt bereikbaar zijn voor inwoners. In de afgelopen jaren heb ik op die manier in stilte heel veel inwoners kunnen helpen als ze vastlopen in contact met de gemeente. Dat zal ik blijven doen, naast mijn inzet voor woningbouw, de energietransitie, leefbaarheid in wijken en dorpen en goed bestuur van onze gemeente.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.