Josine Westerbeek

Nr. 21

Ik ben Josine, 62 jaar oud, getrouwd met Hans en woon in Woerden. We hebben twee volwassen zonen waarvan er één getrouwd is en de ander samenwoont met zijn vriendin. Sinds mijn 25-ste ben ik actief binnen het CDA. Zo ben ik secretaris geweest van de locale afdeling Rosmalen/Den Bosch, was ik een kleine 8 jaar voorzitter van de CDAVrouwen en heb in diensttijd ook in het landelijk partijbestuur gezeten. Het gedachtengoed van het CDA ondersteun ik van harte en ik wil me graag inzetten om dit in onze samenleving verder te verspreiden. Op dit moment ben ik programmaleider Zorg voor de Schepping/Laudato Si bij Socires waarbij ik me inzet voor de duurzame relatie van mensen onderling; de duurzame relatie van mensen en de samenleving en van de duurzame relatie met het klimaat.

Ik ben verkiesbaar voor het CDA Woerden omdat...

Ik vind het heel belangrijk dat er op de kieslijst van het CDA een diversiteit aan kandidaten staat. Het CDA doet prima werk in de gemeente en het is goed dat mensen zich hiervoor in willen zetten.

Ik zet me in voor...

In mijn privé leven en mijn werk zijn mensen altijd de rode lijn in mijn denken en handelen. Mensen ondersteunen, op de juiste plek te laten komen, onderlinge solidariteit, zorg voor elkaar en voor de schepping zijn daarbij essentieel.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.